Wij hebben ruim 28 jaar ervaring in onderhoud, restauratie en verbouw. Onze focus ligt op dit moment bij onderhoudswerk in de ruimste zin van het woord, daar voelen wij ons in thuis en zijn wij sterk in.

Wij denken graag met u mee en bieden u oplossingen aan voor de niet standaard situaties.

Horizononderhoud levert diensten die onderhoudszorgen bij u weg nemen. Wij leveren preventief onderhoud, vakkundige inspectie en voorzien van een rapportage. Alle onderhoudsovereenkomsten zijn elk moment opzegbaar waardoor u dus niet onnodig aan een langdurige overeenkomst gebonden bent.

Preventief onderhoud – Voorkom verstoppingen of daklekkages middels een periodieke dakinspectie en de schoonmaak van uw dakgoten.

ERVARING

Vanwege onze 28 jaar ervaring in het onderhoud, aanbouw en verbouw hebben wij een enorme schat aan kennis en ervaring opgedaan die we graag bij u in de praktijk brengen.

KWALITEIT

Niet alleen onze medewerkers maar ook de producten die wij gebruiken hebben de hoogste kwaliteit. Duurzaamheid en betrouwbare kwaliteit staan bij ons voor op.

BETROUWBAAR

Onze medewerkers en onze oplossingen hebben zich in de praktijk bewezen. Daarom kunt u uitgaan van 100% betrouwbaarheid in de oplossingen die wij u bieden.

CREATIVITEIT

Wij denken graag met u mee, niet alleen in creatief technische oplossingen, maar ook in het ontwerp van uw aanbouw of verbouw wensen.

AANDACHT

Onze kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zorgen er tezamen voor dat wij u perfecte en kant en klare oplossingen kunnen aanbieden. Het ontwerp of project wordt met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd.

WENSEN

Voor ons eerste klas werk betaalt u zeker geen te hoge prijs. Wij komen aan uw wensen tegemoet en zoeken met u naar oplossingen als deze uitdagingen zich aanbieden.

90%
kennis

Kennis

60%
28 ervaringsjaren

Ervaring

[chimpy_lite_form]

een Duurzame Onderneming

Wij zijn een Duurzame Onderneming en zo gedragen we ons ook. Om die specifieke reden trachten wij ook altijd duurzame en waar mogelijk herbruikbare materialen in het proces in te zetten.

Ook opdrachtgevers vinden het soms prettig dat wij hergebruikte bouwmaterialen gebruiken om een product af te leveren. In een specifiek geval heb ik zelfs een kledingrek gemaakt van hergebruikte bielzen en steigerpijpen. Deze kunt u hier zien.

restauratie
onderhoud
verbouw
nieuwbouw
Like Ons Op Facebook
Volg Ons Op Twitter
Volg Ons Op Instagram